De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Ook het onderwijs in Tunesië heeft nood aan een eigen Arabische lente
ACV, Tunis, COC -

Ook het onderwijs in Tunesië heeft nood aan een eigen Arabische lente

donderdag 28 maart 2013 19:46
Spread the love

Na bijna een week aanwezigheid in Tunis wordt het duidelijk dat er dringend moet gesleuteld worden aan de kwaliteit van het onderwijs. De politiek van Ben Ali was om iedere Tunesiër een universiteir diploma te bezorgen. Dit was nefast voor de kwaliteit van het verstrekte onderwijs. Niet kwaliteit primeerde maar kwantiteit. De jasmijnrevolutie bracht Tunesië in grote onzekerheid; het is dus begrijpelijk dat niet alle problemen in 1 2 3 opgelost kunnen worden. Toch mag men niet uit het oog verliezen dat de jeugd de toekomst van het land vormt.  Een degelijk onderwijsbeleid is dus essentieel. Zorgen dat de uitgereikte diploma’s aan de internationale standaards voldoen is dus essentieel en in dit domein is nog een grote weg af te leggen en het land heeft nood aan een sterk kader !  Walter Wens voor COC in Tunis.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!