De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

15 november: vakbonden in Brussel!
ABVV, ACV, Tijdingen oostende -

15 november: vakbonden in Brussel!

donderdag 10 november 2011 12:36
Spread the love

Op 15 november 2011 is het niet enkel de ‘dag van de dynastie’ (steeds minder inwoners van dit land weten dit trouwens nog).

ACV en ABVV organiseren op 15 november 2011 een meeting met enkele duizenden militanten. De bonden willen met deze actie concrete voorstellen doen aan de toekomstige regering en de werkgevers, om uit de impasse te geraken

We beleven moeilijke tijden. Blinde herstructureringen, delocalisaties en massale ontslagen komen bovenop de gevolgen van de financiële crisis. Wat we horen over de manier waarop de toekomstige regering de sanering wil aanpakken is alarmerend.

Om uiting te geven aan de ongerustheid die leeft en om de politici op betere ideeën te brengen, organiseren ACV en ABVV op 15 november een meeting met enkele duizenden militanten. Beide vakbonden zullen dan ook concrete voorstellen doen aan de toekomstige regering en aan de werkgevers om uit de impasse te geraken.

Meer info en de platformtekst op de webstekken van beide vakbonden, of ter plekke bij ACV of ABVV.

take down
the paywall
steun ons nu!