De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

LU en Côte D’Or verenigd in een koekje

LU en Côte D’Or verenigd in een koekje

maandag 19 april 2010 12:55
Spread the love

[Antwerpen] Toeristen, dagjesmensen en voorbijgangers werden zaterdag op het Steenplein verleid met een paar nieuwe koekjesvarianten. Het zijn beide creaties ontstaan door een samenwerking van de koekjes LU en het bekende chocolademerk Côte D’Or. Niet helemaal verwonderlijk omdat deze firma’s deel uitmaken van het grote Kraft-Foods concern.
In een half-open tent kon men genieten van de nieuwe koekjes, met nog een geurig kopje koffie erbij. Wie dat wou kon zich ook laten fotograferen in een outfit die past bij het “Afrikaanse” imago van Côte D’or (de olifant is geïnspireerd door de postzegel van Ghana) en daarbovenop met een invulformulier nog een citytrip winnen. Hosts en hostessen deelden op het Steenplein, het Zuiderterras en de aanpalende straten koekjes uit.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!