De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

FASTBREAK ATTACK VOOR DE HARLEM GLOBETROTTERS

FASTBREAK ATTACK VOOR DE HARLEM GLOBETROTTERS

vrijdag 2 april 2010 14:33
Spread the love

MERKSEM – Donderdag 29 april komen de Harlem Globetrotters terug naar Antwerpen. In de Lotto Arena trakteert het bekendste basketteam ter wereld alle sportliefhebbers op een avond vol humor en sensatie.

Actie en kracht, snelheid en behendigheid, sfeer, ambiance én sensatie… Dat is basketbal! Met de Harlem Globetrotters op de basketvloer komt daar nog een flinke portie humor bovenop.

Donderdag 29 april tonen de knotsgekke Amerikaanse balkunstenaars weer hun kunnen in de thuishaven van de Antwerp Giants. Zij combineren de technische basketsport met ongekende showelementen in een demonstratiewedstrijd waarbij het publiek ogen te kort komt. Spectaculaire dunks, razendsnelle balwisselingen en topentertainment van het hoogste niveau maken elk optreden van de Harlem Globetrotters onvergetelijk. Teamgenoten, tegenspelers noch refs zijn veilig voor hun frivole spel vol grappen en gekkernijen. Razendsnel als ze zijn, nemen ze ook de toeschouwers te grazen in hun onnavolgbare show.

Wie ze ooit zag, ziet ze graag terug en brengt nieuwe fans mee. In mei vorig jaar was de Lotto Arena tot de nok gevuld bij hun doortocht. Dit keer wordt dat niet anders. Een fastbreak attack voor kaartjes is dan ook de boodschap.

HARLEM GLOBETROTTERS in de Lotto Arena op donderdag 29 april 2010 om 20.00 uur. Kaarten: 25, 30 en 35 euro (exclusief service- en portkosten en contributie combiticket De Lijn) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com en www.lotto-arena.be.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!