De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

‘De Pluim 2011’
Vrijwiligers, Koning Boudewijnstichting, TV Brussel, De Buurtwinkel vzw, Pluim-finalist -

‘De Pluim 2011’

maandag 13 december 2010 21:40
Spread the love

Eens iets anders! 

 Via de telefoon, en later per mail, kreeg v.z.w. De Buurtwinkel te horen dat ze genomineerd was voor ‘De Pluim 2011’, een initiatief van TV Brussel dat, samen met de Koning Boudewijnstichting, de vrijwilligersinzet in Brussel wil promoten. Vereerd zijn ze, maar vooral een gelegenheid om een initiatief als de vzw De Buurtwinkel in de Anneessenswijk een steuntje te geven. De prijs gaat naar de vzw en die kan wat financiële en andere steun – in tijden van bezuinigingen – goed gebruiken. De engagement van Omer Mommaerts in v.z.w De Buurtwinkel, Anneessenswijk én de realiteit hier, staan niet los van zijn inzet als militant in de vakbond en de arbeidersbeweging, als vrijwilliger bij 11.11.11 en Oxfam Wereldwinkels, als ‘activist’ met ‘mensen zonder papieren’, voor het Palestijnse volk en voor Cuba, op manifestaties voor vrede, solidariteit en gelijkheid, als trekker in vormingsinitiatieven als ‘de donderdagen van de politiek’, ….. Alles zit in één lijn naar ‘een andere wereld is mogelijk én noodzakelijk’. Vertel dit maar gerust verder en doe zelf mee. Een kleine moeite. Hoe meer stemmen op nummer 3, hoe meer steun voor v.z.w. De Buurtwinkel en alles wat ermee samenhangt. Dit kan dus vanaf maandag 13/12/10 tot vrijdag 17/12/10 12.00 uur via de website www.tvbrussel.beZie nog wat meer uitleg in de mail in bijlage. Klik op ‘Breng je stem uit’, dan ‘Pluim 3 stem’, vervolgens naam invullen, klikken op ‘3 Omer Mommaerts’ en ‘Indienen’.  

Mail die Omer Mommaerts op 13 december 2010 ontving …

 Beste Pluim-finalist,

Op 20 december om 16u30 reikt tvbrussel i.s.m de Koning Boudewijn Stichting De pluim 2011 uit.  De 5 finalisten zijn allemaal winnaars en verdienen allemaal een pluim, elke finalist wint daarom reeds zeker 500€.  De kijkers kunnen vanaf maandag 13 december op de website www.tvbrussel.be stemmen wie volgens hun de winnaar wordt van de Pluim 2011, er kan tot vrijdag 17 december tot 12u ‘s middags gestemd worden.  De winnaar ontvangt een prijs van 2000€. 

Even samengevat:

Wat? 
 

Uitreiking De Pluim 2011

Waar? 
 

Kantoor tvbrussel, Belvédèrestraat 27 bus 1 te Elsene (achterkant

Flageygebouw)
 

Wanneer? 

Maandag 20 december om 16u30

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen op dit email-adres.  Als u als finalist niet zelf kan komen, dringen wij er op aan om toch iemand te sturen om u te laten vertegenwoordigen. Nogmaals gefeliciteerd met uw nominatie en roep uw kenissenkring op om massaal te stemmen. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Geert De Wael
Commercieel directeur tvbrussel
T 02/702 87 30
G 0497/47 50 32
F 02/702 87 55

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!