De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

125 jaar ACV, ook in Brugge-Oostende-Westhoek
Tijdingen, 125 jaar ACV -

125 jaar ACV, ook in Brugge-Oostende-Westhoek

woensdag 27 april 2011 09:32
Spread the love

ACV bestaat 125 jaar. Dit feestelijk gebeuren wordt dan ook gevierd in het ACV-verbond Brugge-Oostende-Westhoek. Dit evenement gaat door op 1 mei 2011 op het domein Bulskampveld in Beernem.

De dag start met een welkomstwoord van de afscheidnemende ACV-voorzitter Luc Cortebeeck om 11.30 uur. Er wordt eerst nog een inleidend woordje gedaan door de nieuwe verbondssecretaris van het verbond Brugge – Oostende – Westhoek Wim David.

Daarna wordt er een barbecue aangeboden aan de militanten (nu reeds meer dan 600 inschrijvingen) als dank voor hun inzet.

Vanaf 14 uur wordt er een keuzenamiddag aangeboden.

Het slotevenement van deze feestelijke dag begint om 16 uur waar alle militanten en vrijgestelden samen zingen voor het 125-jarig bestaan van het ACV en dit in een presentatie van Nico Blontrock – radio 2.

In bijlage de flyer voor dit feestelijk gebeuren.

take down
the paywall
steun ons nu!