Interview - and

Het antwoord van Conner Rousseau, voorzitter Vooruit, op de verrechtsing

DeWereldMorgen.be vroeg aan de voorzitters van Vooruit, Groen en de PVDA om in een korte videoboodschap samen te vatten wat de strategie van hun partij is om de verrechtsing van de samenleving te keren. Dit is het statement van Conner Rousseau van Vooruit. Luister, oordeel, vergelijk ...

maandag 5 december 2022 10:02

 

Voor Conner Rousseau, voorzitter van de partij Vooruit, is er één antwoord op de verrechtsing in de maatschappij. Herstel en versterk de sociale welvaartsstaat voor iedereen, hef minder lasten op arbeid, meer lasten op vermogen. Zo neem je de onzekerheid en de angst voor de sociale ongelijkheid weg die mensen naar extremen leidt.

 

Het volledige interview met Conner Rousseau lees je hier.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!