Video -

Maak kennis met het team achter DeWereldMorgen.be

Maak kennis met het team dat DeWereldMorgen op je laptop, smartphone of tablet brengt. Mede dankzij jullie kunnen wij na de videoreeks die we in het voorjaar publiceerden, ons aanbod uitbreiden met nieuwe onderwerpen en nieuwe mensen. Dankzij jullie kunnen wij nog meer essentiële, niet-commercieel gebonden journalistiek brengen, voor sociale rechtvaardigheid en een eerlijke economie voor iedereen.

maandag 4 juli 2022 10:13

 

Deze korte kennismaking met het team van DeWereldMorgen.be is onze afsluiter van de videoreeks die we dit voorjaar publiceerden. Met de ervaring van deze proefperiode gaan we het aanbod uitbreiden met nieuwe onderwerpen en nieuwe mensen. Wij danken jullie allen voor je steun en wensen jullie van harte een aangename en gezonde zomer toe.

Tot weerziens!

Evi, Joke, Jeroen, Helenka, Marc en Lode

 

Camera en Montage: Malkia Mutiri

 

Heb je vragen of suggesties? Heb je inspiratie voor een blog, een artikel, een reportage? Eén adres: redactie@dewereldmorgen.be.

Heeft een bijdrage op DeWereldMorgen jouw blik al eens verruimd? Zorg ervoor dat we nog meer mensen aan het woord kunnen laten met een steunbijdrage op BE20 5230 4277 5156 (BIC TRIOBEBB) op naam van GetBasic vzw, Vooruitgangstraat 333 b11, 1030 Schaarbeek. Vanaf 40 € (totaalbedrag per jaar) krijg je een fiscaal attest – ook in Nederland.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!