Sofie De Graeve, Furia

Who’s afraid of the F-word? “Waarom heb jij geen kinderen?”

Werpt men je die vraag weleens toe, of durf jij ze weleens stellen? Waarom, en wat maakt het los? Vind je de vraag vervelend of kwetsend? Of is de worsteling rond de keuze - als je er al één hebt - voor of tegen kroost een onnodig taboe? En waarom vragen we nooit waarom mensen wél kinderen hebben? 

maandag 17 oktober 2016 15:22
Spread the love

Vertel  (anoniem) je verhaal of deel je overpeinzingen. Een bloemlezing uit de reacties voedt het gesprek na de vertoning van de documentaire ‘De OK-vrouw” op 25 oktober. Heb je zin om live iets te vertellen? Dat kan ook. Laat het weten. We zorgen voor een bedaarde omgeving waar ruimte is voor nuance, en waar mensen naar elkaar luisteren.

Stuur je overpeinzingen vóór 24 oktober 2016 naar info@deburen.eu met als titel ‘kinderen’.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!