Van House of Colours naar Village of Colours
Anneke Verschave

Van House of Colours naar Village of Colours

vrijdag 29 april 2016 11:59
Spread the love

Dit is een video die  ik maakte voor de organisatie House of Colours van Hilde Stockman. Met het project wil ze een andere kijk biedt op de aanpak van de vluchtelingenproblematiek.  Zij richtte reeds 2 Houses of Colours op. Een in Olen en een in Turnhout. Na hun erkenning kampen veel vluchtelingen met het probleem van het vinden van een woonst.

Meer info: https://www.facebook.com

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!