(foto David Tesinsky)
David Tesinsky

All Along The Watchtower

In dit fotoverslag volg ik een een man die verslaafd is aan metamphetamine en heroïnevervangers. De foto's zijn genomen in Praag, waar de situatie van drugsverslaafden vergelijkbaar is met de situatie in andere Europese grote steden. Deze foto's spreken voor zich. Het zijn enkele momentopnames uit het leven van een verslaafde.

maandag 16 juni 2014 15:34
Spread the love

Meer foto’s van deze fotograaf kan je bekijken op: www.tesinskyphoto.com en https://www.facebook.com/groups/193938742434/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!