raisa vandamme

|Fotoreportage| 50.000 betogers voor een sociaal Europa

Bijna Een betoging tegen het Europese afbraakbeleid kreeg in Brussel 50.000 mensen op de been. Tot de betoging was opgeroepen door de federatie van Europese vakbonden. Ze protesteren tegen sociale dumping en willen meer middelen voor de strijd tegen de jeugdwerkloosheid.

vrijdag 4 april 2014 17:23
Spread the love

Er waren grote delegaties uit Frankrijk, Nederland en Duitsland.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!