Nieuws, Samenleving, Peter Mertens, Hoe Durven Ze! De euro, de crisis en de grote hold-up, Webserie -

Hoe Durven Ze – aflevering 3 – Het fiscale pretpark

Hoe Durven Ze – aflevering 3 – Het fiscale pretpark
maandag 10 juni 2013 15:00

Derde aflevering van de webserie gebaseerd op de bestseller “Hoe Durven Ze – De euro, de crisis en de grote hold-up” van Peter Mertens.  Klik hier voor een betere videokwaliteit.

Het is crisis dus moeten we met zijn allen de broeksriem aanhalen.  In deze aflevering ontdekken we dat dat blijkbaar niet voor iedereen opgaat. In 5 afleveringen gaan we op zoek naar de winnaars en verliezers van de eurocrisis. Door middel van deze webserie stellen we de cruciale vraag “welk Europa willen we?

Mis de volgende afleveringen niet, volg de film op facebook of bezoek hoedurvenze.be.

Een productie van Docwerkers in samenwerking met Epo en Geneeskunde voor het Volk. Docwerkers is een creatief en maatschappelijk geëngageerd productieplatform, met een passie voor online video en documentaire.

Uitgebracht onder creative commons CC-BY-NC-ND

Creative commons muziek: Marc Teichert / Anna’s Theme * Silence / Cellule * JT Bruce / A Skeptic’s Hypothesis * Dexter Britain / After Christmas * Altered Carbon / Nebulae * Orbique / Simple * Origamibrio / Flicker * Johnny Ripper / Carousel * Johny Ripper / Odnam with discography * Hifi Hustlers – Freedom *Altered Carbon / Prypiat * Dexter Britain / Train.

Archiefbeelden: Associated Press Archive / Nobel Media AB 2012 / World Economic Forum Annual Meeting 2005 / Euractive Media / Corporate Europe Observatory / Social Europe Journal

take down
the paywall
steun ons nu!