Gent. foto door: Frederik Sadones
Verslag, Nieuws, Samenleving, Betoging, Sociaal protest, Gent, Actie, Studenten, Frederik Sadones, Gent, Onderfinanciering Hoger onderwijs -

Gentse studenten tegen besparingen in het hoger onderwijs

GENT - In Gent voerden donderdag 28 maart een duizendtal studenten actie tegen de besparingen in het hoger onderwijs. Net als in andere universiteitssteden vinden de studenten dat er meer overheidsgeld naar kwaliteitsvol onderwijs moet gaan.

donderdag 28 maart 2013 19:10
Spread the love

De Gentse studenten vertrokken op de campus Schoonmeersen om dan via de Kattenberg en de Blandijnberg naar de Kouter te gaan.

Daar eindigde de manifestatie met toespraken door diverse studentenvertegenwoordigers. Ook de rector van de UGent sprak de studenten toe toen ze langsliepen bij het gebouw van het rectoraat. Op de Kouter was er ook muziek.

take down
the paywall
steun ons nu!