Gent. foto door: Frederik Sadones
Verslag, Nieuws, Samenleving, Betoging, Sociaal protest, Gent, Actie, Studenten, Frederik Sadones, Gent, Onderfinanciering Hoger onderwijs -

Gentse studenten tegen besparingen in het hoger onderwijs

GENT - In Gent voerden donderdag 28 maart een duizendtal studenten actie tegen de besparingen in het hoger onderwijs. Net als in andere universiteitssteden vinden de studenten dat er meer overheidsgeld naar kwaliteitsvol onderwijs moet gaan.

donderdag 28 maart 2013 19:10
Spread the love

De Gentse studenten vertrokken op de campus Schoonmeersen om dan via de Kattenberg en de Blandijnberg naar de Kouter te gaan.

Daar eindigde de manifestatie met toespraken door diverse studentenvertegenwoordigers. Ook de rector van de UGent sprak de studenten toe toen ze langsliepen bij het gebouw van het rectoraat. Op de Kouter was er ook muziek.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!