Nieuws, Samenleving, Antwerpen, Borgerhout, Moorkensplein, Rob Van de Velde, Antwerpen stadsonwikkeling, Reuzenpark Borgerhout, Groen in Borgerhout -

Eerste boom voor het Reuzenpark van Borgerhout

ANTWERPEN - Na de posteractie organiseerden de bewoners van het Moorkensplein in Borgerhout op vrijdag 8 maart een boomplanting. Zo wilden ze opnieuw een duidelijk signaal geven aan schepen van Stadsontwikkeling Rob Van de Velde (N-VA). Die stelde in de pers de realisatie van een buurtpark opnieuw in vraag.

zaterdag 9 maart 2013 21:30
Spread the love

Om 17u15 plantte de buurtbewoners de eerste boom van hun Reuzenpark onder leiding van Master of Ceremony Pieter Embrechts en fanfare ’t Akkoord.

Met een 4,5 meter hoge kerselaar willen ze duidelijk maken dat de beloofde 8.000 m² open groene ruimte absoluut nodig is voor Borgehout. Enkele sfeerbeelden.
 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!