Nieuws, Cultuur, Lokaal, Antilliaanse Feesten, Hoogstraten, Salsa, Luis Enrique, Destra Garcia, Morgan Heritage, Soca, Zouk, Bachata, Soukous -

Hete nachten in Hoogstraten

HOOGSTRATEN - De Antilliaanse Feesten (10 en 11 augustus) zijn anders dan andere festivals. Natuurlijk zijn er nog festivals die wereldmuziek brengen, maar Hoogstraten spitst zich toe op muziek uit de Caraïbische regio. Fans van soca, zouk, salsa, bachata komen hun idolen toejuichen en dansliefhebbers kunnen in vier tenten terecht. Voeg er nog wat opzwepende soukous aan toe en een Griekse ska-groep dan zit het helemaal lekker.

dinsdag 14 augustus 2012 11:30
Spread the love

Bella Mondo was één van de groepen die het festival op gang trok. Deze tien fantastische jonge vrouwen uit Ivoorkust brengen een mix van Afrikaanse en Caraïbische ritmes. Een ‘all female’ groep is in Afrika niet zo evident. Zij willen aantonen dat vrouwen hun mannetje kunnen staan, ook in de muziekwereld.

take down
the paywall
steun ons nu!