Reeds acht jaar is DeWereldMorgen.be de alternatieve en kritische stem in de Vlaamse media.

Wij zijn volledig gratis en reclamevrij.

Maar dat kan enkel via uw steun.

Steun ons nu!

Ja, ik doe een gift

about
Toon menu

Piazza dell'Arte in het kievitsnest

maandag 18 april 2011


Piazza dell'Arte organiseerde voor de zesde maal stArt, een kunstzinnig, multimediaal project voor en door jongeren. Met een uitdagend thema als basis, mondde het de voorbije week uit in een spectaculair multimediaal en live toonmoment voor een breed publiek. Elk jaar opnieuw werkt stArt op een unieke locatie, en dit jaar was dat in het Kievitsnest, een oude kerk in de Provinciestraat in Antwerpen.

Gedurende een week ging een bende creatieve jongeren aan de slag rond het thema ‘normaal’, en verkenden ze alle uithoeken & interpretaties die dat thema bij hen opriep. Hoe verhoudt het individu zich tot de rest, de groep, de maatschappij, en wat is nu juist de ‘norm’?

De jongeren werkten onder professionele begeleiding van Piazza dell’Arte een week lang toe naar een crossmediaal totaalspektakel met live performances in diverse artistieke disciplines: Dans & beweging, Performance, Experimentele video, Mixed media, Fotografie, Elektronische muziek, Graphics en Monumentaal kostuumontwerp.

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig.

reacties

Eén reactie

  • door Raymond op dinsdag 19 april 2011

    Sterke reportage, surrealistische beelden !!! Die kerk is nog nooit zo mooi weer gegeven !

Het is niet langer mogelijk om te reageren.

Lees alle reacties