Nieuws, Cultuur, Antwerpen -

Piazza dell’Arte in het kievitsnest

maandag 18 april 2011 16:48
Spread the love

Piazza dell’Arte organiseerde voor de zesde maal stArt, een kunstzinnig, multimediaal project voor en door jongeren. Met een uitdagend thema als basis, mondde het de voorbije week uit in een spectaculair multimediaal en live toonmoment voor een breed publiek. Elk jaar opnieuw werkt stArt op een unieke locatie, en dit jaar was dat in het Kievitsnest, een oude kerk in de Provinciestraat in Antwerpen.

Gedurende een week ging een bende creatieve jongeren aan de slag rond het thema ‘normaal’, en verkenden ze alle uithoeken & interpretaties die dat thema bij hen opriep. Hoe verhoudt het individu zich tot de rest, de groep, de maatschappij, en wat is nu juist de ‘norm’?

De jongeren werkten onder professionele begeleiding van Piazza dell’Arte een week lang toe naar een crossmediaal totaalspektakel met live performances in diverse artistieke disciplines: Dans & beweging, Performance, Experimentele video, Mixed media, Fotografie, Elektronische muziek, Graphics en Monumentaal kostuumontwerp.

take down
the paywall
steun ons nu!