De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Waarom schrijven de kranten niet de waarheid

Waarom schrijven de kranten niet de waarheid

donderdag 31 december 2015 16:25
Spread the love

Waarom schrijven de kranten en de media niet de waarheid wat er afspeelt in de wereld in de plaats van erom heen te draaien.

Media en zelfs de weerberichten zijn gemanipuleerd om mensen dom te houden.Word het niet tijd dat de media aan de mensen en voor de mensen gaat in de plaats van voor de 85 mensen die over de wereld regeert en iedereen voor dom wil houden.

Ook wat met het weer bedreigt word allemaal gemanipuleerd.Word het niet tijd dat de mensen gaan opstaan voor hetgeen wat er op de aarde gebeurd.

De waarheid is niet uit boekjes of wat anderen dicteren wat er geschreven moet. Kijk naar Amerika,naar China,naar de Arabische landen.Kijk wie IISIS financierde en al dat grote gedoe waar de mensen moeten voor opdraaien.Wapens ,en nog eens wapens.Hebben de landen geen lessen geleerd uit de oorlogen en verleden.

Iedereen manipuleert  iedereen,vooral de regeringen die mensen het liefst sheeps wil houden.En bij iedere poep en sheet hier de dreigingsniveau optrekt om onze sociale verworvenheid af te kunnen breken onder het mom dat er een dreiging is.

In 2015 heb ik veel gezien,mensen zelfmoord plegen,mensen opgepakt voor niks,mensen tegen elkaar worden opgezet ,bepaalde bevolkingsgroepen door de regering gebruikt word om angst te creëren.Waar zijn we mee bezig. Ze zouden zich moeten schamen om de mensen te misbruiken voor hun eigen doeleinden.

Kijk om je heen,..de wereld word geregeerd door beesten,en zolang de instelling van de mensen algemeen niet gaat veranderen dan gaat de wereld onder.

Verdienen we dat? Liefde alleen is niet genoeg.Wel als iedereen opstaat en alle staten aanklaagt ,en de machtigsten onder ons verbannen.

Dan kan er weer vrede komen en weer de mensen met elkaar leven in liefde en harmonie.

Kijk om ons heen,kijk wat er met moeder aarde gebeurd,..

take down
the paywall
steun ons nu!