De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Jouw foto op de fos-wenskaarten?

vrijdag 22 juni 2012 10:30
Spread the love

Nog tot 31/07/2012 kan je je foto’s insturen voor deze fotowedstrijd! Vier foto’s worden uit alle inzendingen gekozen en komen op de fos-wenskaarten voor 2013 te staan. De winnaars krijgen een fotoboek, zelf te kiezen uit de webwinkel van www.11.be, en hun naam verschijnt op de wenskaarten. De wenskaarten worden verkocht ten voordele van de Zuid-partners van fos. Dus, wil jij hier aan bijdragen, doe dan mee!

Hoe doe je mee aan de fotowedstrijd?
Maak een foto, tekening of ander beeld dat past onder de slagzin “Solidariteit zit soms in een klein hoekje!”. Laat je inspireren door de woorden: vriendschap, solidariteit, sociale strijd, hoop, gezondheid, interculturaliteit, strijdbaarheid, hartverwarmend, wereldwijd en vereeuwig dit beeld op foto. Het belangrijkste is dat dit een positieve boodschap is! Stuur deze foto’s vervolgens naar tess.ntamashimikiro@fos-socsol.be en eind september worden de winnaars bekendgemaakt en ontvangen ze een prachtig fotoboek.

Voorwaarden:
– Het beeld is digitaal en in hoge resolutie:
o 100 cm op 72 dpi,
o 20 cm op 300 dpi,
o Enkel jpeg en tiff-bestanden (ingescande foto’s worden niet aanvaard);
– De beelden worden digitaal naar tess.ntamashimikiro@fos-socsol.be gestuurd en dit ten laatste op 31/07/2012;
– De beelden stralen een positieve boodschap uit, gebonden aan het thema en, indien mogelijk, afkomstig uit een van de partnerlanden van fos (Bolivia, Colombia, Cuba, Ecuador, El Salvador, Honduras, Mozambique, Nicaragua, Palestina, Peru, Zimbabwe of Zuid-Afrika);
– Per persoon worden maximaal 5 foto’s ingestuurd;
– De maker behoudt de auteursrechten op de foto, zijn of haar naam zal ook op de wenskaart verschijnen.

Succes!

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!