De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Enkele vragen aan Mr. Dams

Enkele vragen aan Mr. Dams

dinsdag 15 januari 2013 13:49
Spread the love

Beste Mr. Dams,

Met veel interesse volgde ik uw oproep om dure, en dan vooral buitenlandse wagens meteen door te geven aan het plaatselijke politiekantoor. Aangezien ik zoals iedereen de hele dag voor het raam zit te kijken wat er zich bij nacht en ontij in mijn straat afspeelt, leek me dit een vermakelijke bezigheid. Wel had ik nog een paar vragen. We willen U helpen Mr Dams, maar dat kan enkel als alle elementen duidelijk zijn…

Daarom wou ik vragen of U mij enige toelichting kon verschaffen met betrekking tot de volgende twee elementen: Ten eerste, wat bedoelt u precies met een ‘dure’ auto? Helaas staat de prijs niet op de voorruit geafficheerd (is trouwens illegaal, weet U), dus kan U enige andere kenmerken opgeven? Enkel nieuwe of ook tweedehandse wagens? Denkt u aan bepaalde merken en/of modellen die we specifiek in het oog moeten houden? Zijn er bepaalde ‘patserkleuren’ die op bepaalde affiniteiten kunnen wijzen?

Ten tweede vraagt u ons om voertuigen (lees: bestelwagentjes) met buitenlandse nummerplaat door te geven. Uw beschermheer Bart De Wever stelt ons daarbij alvast gerust dat buitenlanders die hier wonen een Belgische nummerplaat hebben. Oei, dat geldt niet voor mijn Ghanees-Belgische buurman die in Nederland werkt met zijn bedrijfswagen, hij heeft namelijk een Nederlandse nummerplaat. En de Poolse aannemers die de Turkse pizzazaak op de hoek van een nieuwe ruit voorzien voor de zekerheid dan toch ook maar doorgeven? U ziet het, Mr. Dams, een hoop vragen waarop best dringend een antwoord wordt gegeven teneinde een te dure gsm-rekening in deze januarimaand te vermijden.

Met vriendelijke groeten.

take down
the paywall
steun ons nu!