De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

“Energieverspilling, waarom zou je? Koelkast dicht!”
Nederland, Milieudefensie -

“Energieverspilling, waarom zou je? Koelkast dicht!”

donderdag 5 augustus 2010 02:53
Spread the love

De koelingen gaan dicht!

Het gaat goed met de campagne: “Energieverspilling, waarom zou je? Koelkast dicht!” Ondertussen hebben meer dan 90 vrijwilligers door het hele land rond de 250 supermarkten bezocht om open koelingen te meten. Het doel is het stimuleren van supermarkten om al hun koelingen van deuren te voorzien. Misschien was jij wel een van hen?

Succes is er ook al. AH, Bas van der Heijden, Digros, Dirk van den Broek, Plus, Jumbo, en Super de Boer hebben het convenant met de milieudienst getekent. Op de foto boven de felicitatie actie voor de Plus in Olst-Wijhe. (foto: Chantal Brens)

In september verschijnt het rapport waarin alle metingen verwerkt zijn. Wij zullen uiteraard een actie bedenken om de slechts presterende keten aan te moedigen. Op de foto hiernaast zie je Milieudefensie vrijwilligers in actie in Geldrop.

Daarnaast willen we ook de koplopers in het zonnetje zetten. Ben je benieuwd? Hou de website in de gaten: www.milieudefensie.nl/koelkastdicht

Vriendelijke groeten
Anne Reijnders
namens het team van campagne ‘koelkast dicht!’
koelkastdicht@milieudefensie.nl

Meer Milieudefensie op  YouTube

Vragen? Bel onze Servicelijn op 020 6262 620 (ma-vr 9.30-16.30 uur) of stuur een e-mail.

take down
the paywall
steun ons nu!