De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

30 september: nationale actie tegen ongelijkheid
Ongelijkheid, Tijdingen oostende -

30 september: nationale actie tegen ongelijkheid

zondag 9 september 2012 13:04
Spread the love

Het Platform voor Welvaart, een platform met ondermeer de partners van Decenniumdoelen 2017 zoals de vakbonden, mutualiteiten en armoedeorganisaties, wil de ongelijkheid in onze samenleving een halt toe roepen. Diverse beleidskeuzes vergroten de kloof tussen arm en rijk in plaats van die te verkleinen. De zwaksten in onze maatschappij betalen nogmaals de rekening van de crisis én de besparingsmaatregelen.

Daartoe organiseren ze op zondag 30 september 2012 van  13 tot 16 uur een nationale manifestatie voor welvaart en tegen ongelijkheid, op het Brusselse Poellaertplein.

Meer info (ook het hele manifest) onder andere op http://www.decenniumdoelen.be/30-september-2012-nationale-manifestatie-voor-welvaart-en-tegen-ongelijkheid/

take down
the paywall
steun ons nu!