Vanavond 12 juni: Kom 19u30 naar DeWereldMorgen Verkiezingen Aftertalk of volg om 20u hier de Livestream

Na de verkiezingen maakt DeWereldMorgen een balans op, met stemmen uit vakbonden, experten en middenveld. Kom woensdag 12 juni om 19u30 naar DeWereldMorgen Verkiezingen Aftertalk in De Expeditie in Gent of volg het vanaf 20u via onze livestream te vinden in dit artikel, ons YouTube-kanaal of op Facebook. (Entree: gratis.)

dinsdag 11 juni 2024 11:06
Spread the love

 

Kijk op 12 juni om 20u de live-uitzending van DeWereldMorgen Verkiezingen Aftertalk in het venster hieronder:

De uitzending is hier ook later terug te bekijken.

Meer info:

We zijn maandag 10 juni wakker geworden in een andere politieke realiteit, maar het democratisch debat en de politieke strijd stoppen niet na 9 juni. Met DeWereldMorgen willen we het gesprek starten en perspectieven bieden over hoe progressieve krachten met die nieuwe realiteit moeten omgaan.

Wat ná de verkiezingen? Hoe moeten we de uitslag analyseren en wat betekent ze voor de sociale, ecologische en democratische bewegingen? We komen woensdag 12 juni om 19u30 samen in De Expeditie in Gent, waar host Ng Sauw Tjhoi in gesprek gaat met:

  • Anton Jäger (politicoloog KU Leuven)
  • Seppe De Meulder (journalist DeWereldMorgen)
  • Fatiha Dahmani (ACV Puls)
  • Angeline Van den Rijse (ABVV)
  • Fatih De Vos (rapper en jeugdwerker)

Met bijdragen via video van Dirk Verhofstadt (auteur Dagboek 1933), Dominique Willaert (auteur Niet alles maar veel begint bij luisteren), Ico Maly (cultuurwetenschap Universiteit Tilburg) en Ludo De Brabander (Vrede vzw), en politici van Groen, Vooruit en PVDA.

Praktisch:

Woensdag 12 juni in De Expeditie, Dok-Noord 4F, 9000 Gent

Begin 19u30 ter plaatse.

Streaming vanaf 20u via Facebook, YouTube en DeWereldMorgen.be

Gratis, maar graag reserveren via redactie@dewereldmorgen.be

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!