#Mercivanuitmijnkot.
Video - #mercivanuitmijnkot

#Mercivanuitmijnkot: vrijdag 20 maart om 12u applaus vanuit onze ramen voor de zorg

Via sociale media verspreidt zich een bijzondere oproep om vrijdag 20 maart om 12 uur ’s middags een wit laken uit te hangen en te applaudisseren vanuit ramen, deuren en vanop balkons. Dit om zorgverleners, vrijwilligers en iedereen die ons door deze moeilijke corona-tijden helpt, een hart onder de riem te steken.

donderdag 19 maart 2020 13:15
Spread the love

Via sociale media verspreidt zich een bijzondere oproep om vrijdag 20 maart om 12 uur ’s middags een wit laken uit te hangen en te applaudisseren vanuit ramen, deuren en vanop balkons. Dit om zorgverleners, vrijwilligers en iedereen die ons door deze moeilijke corona-tijden helpt, een hart onder de riem te steken.

Productiehuis Sylvester trok een hele reeks BV’s aan de mouw om deze actie te steunen onder de hashtag #mercivanuitmijnkot. Een hartverwarmend groot aantal BV’s maakte een video met de oproep om mee te doen met de actie van vrijdag. Onder andere Thomas Vanderveken, Dina Tersago, Otto-Jan Ham, Daan, Jan Verheyen, Veerle Baetens, Hans Bourlon, Evelien Bosmans, Vic De Wachter, Veronique Leysen, Wouter Torfs, Lien Van De Kelder, Wim Opbrouck en tientallen anderen sporen Vlaanderen aan om vrijdag een wit laken uit het raam te hangen en ’s middags om 12 uur luid te applaudisseren. Om “Merci” te zeggen, en “Hou moed”.

Hoe meer mensen vrijdag meedoen, hoe meer de échte helden van onze tijd deze blijk van waardering zullen zien.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!