Internationale Vrouwendag
Reportage -

“Als vrouwen stoppen, dan stopt de wereld”: meer dan 700 deelnemers in Antwerpen op mars tegen seksisme

In Antwerpen stapten zo'n 700 mensen mee in de vrouwenmars tegen seksisme en voor gelijke rechten. De loonkloof tussen mannen en vrouwen is meer dan 20 procent. Meer dan 1 miljoen vrouwen in België heeft een pensioen van minder dan 1.500 euro. Een op de vijf vrouwen wordt ooit in haar leven verkracht. Vrouwen doen per week 8 uur meer aan huishoudelijk werk dan mannen. "Als vrouwen stoppen, dan stopt de wereld", wordt dan ook hard geroepen op de betoging.

maandag 9 maart 2020 17:19
Spread the love

Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag.  Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag. Internationale Vrouwendag.

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!