Youth for Climate: Ik en het klimaat?
Reportage -

Youth for Climate: Ik en het klimaat?

De scholieren houden vol. In totaal waren ze met 33000 klimaatstakers in verschillende Belgische steden op week 4. In Brussel met meer dan 12500. En ze weten haarfijn uit te leggen wat ze doen en wat er moet gebeuren. #youth4climate #climatestrike #brossenvoordebossen

vrijdag 1 februari 2019 09:12
Spread the love

Ik en het klimaat…#youth4climate

De scholieren houden vol. In totaal waren ze met 33000 klimaatstakers in verschillende Belgische steden op week 4. In Brussel met meer dan 12500. En ze weten haarfijn uit te leggen wat ze doen en wat er moet gebeuren. #youth4climate #climatestrike #brossenvoordebossen

Geplaatst door De Wereld Morgen op Donderdag 31 januari 2019

take down
the paywall
steun ons nu!