Reportage, Nieuws -

Wereldvrouwenmars tegen geweld en tegen armoede

Op vrijdag 6 maart stapten zo'n 800 demonstranten, voornamelijk vrouwen, ter gelegenheid van de Wereldvrouwenmars door Brussel. Het evenement wil iedereen eraan herinneren dat gendergelijkheid absoluut nog niet bereikt is. Een fotoreportage.

zaterdag 7 maart 2015 20:32
Spread the love

De mars vond plaats in het kader van de Internationale Vrouwendag op zondag 8 maart. De Wereldvrouwenmars is een netwerk van acties over heel de wereld tegen
armoede en voor de herverdeling van de rijkdom, tegen geweld en voor de
integriteit van vrouwen. De deelnemers aan de mars trokken van het Brusselse Centraal Station naar het Poelaertplein.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!