Credits: Evy Menschaert
Reportage, Samenleving -

Victoria Deluxe, waarom staken wij

De sociaal-artistieke organisatie Victoria Deluxe trok op de nationale stakingsdag met drie reportersploegjes naar de Gentse stakingspiketten. Samen met studenten, vrijwilligers en burgers gingen ze op zoek naar de reden waarom mensen staken.

woensdag 17 december 2014 09:05
Spread the love

De videoreportages van Victoria Deluxe zijn een stil verzet tegen de reguliere media die er maar niet in
slaagt om de werkende klasse die staakt op een serene en authentieke
manier aan het woord te laten. De reportages kaderen binnen de
burgerbeweging Hart Boven Hard die streeft
naar een perspectief op de wereld van onderuit.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!