Reportage -

Alles van Waarde

Aan de vooravond van de nationale staking kwamen honderden Gentenaars samen bij Sint-Jacobs om hun steun te betuigen aan de stakers en de burgerbeweging Hart boven Hard. Dat deden ze met optredens, statements en diverse ludieke acties onder de noemer Alles Van Waarde. "We willen mensen sensibiliseren en aantonen dat er wel alternatieven zijn voor de harde besparingen." aldus Jonas Van de Poele van vzw Trefpunt, organisator van de feestelijkheden.

maandag 15 december 2014 09:16
Spread the love

Foto’s Hart Boven Hart-actie Gent

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!