Samenleving, Antwerpen, Lokaal, IkVrijwillig, Antwerpen -

Ikvrijwillig-beurs in Antwerpen

ANTWERPEN - Zonder vrijwilligers zou onze maatschappij vierkant draaien. Denk maar aan het Rode Kruis, lessen voor anderstaligen, helpende handen bij feesten, zorg voor zieken en bejaarden. In de Koningin Elisabethzaal werd zaterdag 20 oktober een beurs gehouden waar organisaties zich konden voorstellen en nieuwe vrijwilligers aantrekken.

woensdag 24 oktober 2012 13:20
Spread the love

Meer dan 100 organisaties namen deel aan deze beurs. Jeugdorganisaties, hulp voor gehandicapten, huurproblemen, culturele organisaties, NGO’s. 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!