Samenleving, Lokaal, Actie, Sing for the climate, Eeklo -

Eeklo zingt twee klimaatsongs!

EEKLO - Niet alleen 'Do it now!' weerklonk op de Eeklose Markt.

dinsdag 25 september 2012 17:30
Spread the love

In het kader van de actie ‘Sing for the Climate’ kwam zaterdag een tweehonderdtal Eeklonaren naar het Ceremonieplein.

Onder leiding van Jan Permentier werd het nummer ‘Do it now!’ gebracht door Eeklonaren van verschillende pluimage en lokale koren. Achteraf werd echter ook het lied ‘Laat ons een bloem’ van Louis Neefs gezongen, zodat ook de tweede en derde generatie met volle overgave en welgemeend hun bezorgdheid konden uitdrukken over de klimaatproblematiek.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!