Iedereen kon zich 'vorstelijk gekleed' laten vereeuwigen.

Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Antwerpen, Berchem Bruist -

Berchem Bruist ‘royaal’

BERCHEM - Op het einde van de zomer trakteert het district Berchem zijn burgers met een buurtfeest dat in alle bescheidenheid toch vermaak en informatie biedt. Dit jaar al voor de vijftiende maal, een gelegenheid om er eens extra in te vliegen met een drink en een taartenbuffet. Gezelligheid troef!

dinsdag 11 september 2012 17:00
Spread the love

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!