Nieuws, Milieu, België, Klimaat -

‘Do it now’, de clip van Sing for the climate

Frank Vander Linden, Luc De Vos, Frederik Sioen, Milow, Klaas Delrue, Brahim, Kommil Foo, Lady Linn, Rocco Granata, Koen Crucke en meer dan veertig andere artiesten zongen een lied voor het klimaat. Stef Kamil Carlens bewerkte daarvoor het Italiaanse lied Bella Ciao. De clip kan u nu hier bekijken. Op 22 en 23 september zal het lied in meer dan 145 steden en gemeenten gezongen worden.

dinsdag 21 augustus 2012 14:31
Spread the love


doc

“Omdat al meer dan twintig jaar wereldleiders het probleem van de klimaatsverandering voor zich uit schuiven en wij dat beu zijn. Beu te moeten wachten, beu te moeten horen dat het allemaal niet zo makkelijk is. Daarom roepen we iedereen in België op om mee te komen zingen. Daarvan maken we een filmpje en dat sturen we de wereld rond. Zodat ook buiten België mensen aan het zingen slaan. Zodat er echt iets gebeurt voor het te laat is”, aldus Nic Balthazar, de Klimaatcoalitie en 11.11.11.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!