Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Horrorfilm, Antwerp Convention, Sci-fi, Lasershooting, Science Fiction -

Horror & Fantasy in Antwerp Expo

ANTWERPEN - Op 6 mei vond de tweede Antwerp Convention plaats. Het evenement bracht fans van onder andere sci-fi, horror, fantasy, manga en strips samen in Antwerp Expo. 75 Europese verkopers van boeken, strips, games en films verzamelden er zich. Verder vonden er ook Dutch Robot Games plaats waarin robots elkaar bekampten en er was ook de mogelijkheid tot Indoor Lasershooting.

maandag 7 mei 2012 15:50
Spread the love

Welkom in de wereld van de fans van sci-fi, fantasie en horror! Het fascineert hen blijkbaar om het leven onder een andere zon te fantaseren, de tijd naar hun hand te zetten, het zwaard te heffen naar denkbeeldige wezens die door hun leugens gedoemd zijn te falen.

Om toekomstbeelden te scheppen met verzonnen technologische vooruitgang, zelfbedachte maatschappijvormen tot ontwikkeling te brengen. Weg van deze wereld! Moet kunnen. Ik probeerde om toeschouwer te blijven! Enkele sfeerbeelden.

take down
the paywall
steun ons nu!