Samenleving, Lokaal, Antwerpen, Horrorfilm, Antwerp Convention, Sci-fi, Lasershooting, Science Fiction -

Horror & Fantasy in Antwerp Expo

ANTWERPEN - Op 6 mei vond de tweede Antwerp Convention plaats. Het evenement bracht fans van onder andere sci-fi, horror, fantasy, manga en strips samen in Antwerp Expo. 75 Europese verkopers van boeken, strips, games en films verzamelden er zich. Verder vonden er ook Dutch Robot Games plaats waarin robots elkaar bekampten en er was ook de mogelijkheid tot Indoor Lasershooting.

maandag 7 mei 2012 15:50
Spread the love

Welkom in de wereld van de fans van sci-fi, fantasie en horror! Het fascineert hen blijkbaar om het leven onder een andere zon te fantaseren, de tijd naar hun hand te zetten, het zwaard te heffen naar denkbeeldige wezens die door hun leugens gedoemd zijn te falen.

Om toekomstbeelden te scheppen met verzonnen technologische vooruitgang, zelfbedachte maatschappijvormen tot ontwikkeling te brengen. Weg van deze wereld! Moet kunnen. Ik probeerde om toeschouwer te blijven! Enkele sfeerbeelden.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!