Samenleving, Antwerpen, Lokaal, Calamartes, Antwerpen, Unifac, Prins Laurent -

4de CalaMARTEs festival Universiteit Antwerpen

ANTWERPEN - Unifac, de overkoepelende studentenvereniging van de stadscampus zet een week lang de campusdeuren open voor de buurtbewoners, om samen met de studenten te genieten van kunst en vermaak. Voor deze editie hadden ze het aangedurfd om het koninklijk paleis uit te nodigen. Prins Laurent kwam maandag 12 maart met plezier deze taak vervullen.

dinsdag 13 maart 2012 10:30
Spread the love

De voorbije jaargangen werd dit studentenfestival steeds populairder, een aanmoediging voor Unifac om door te gaan met dit initiatief. Naast de kunst op de campus zullen er ook talrijke muziekoptredens, lezingen en workshops plaatsvinden.

Op woensdag ligt het accent geheel bij de oudere buurtbewoners met de ‘Young meets Old’ rapklap en de TD Pensionné. Dinsdagavond is er het ‘clubcircuit’ waarbij elke studentenvereniging op verschillende locaties een eigen act opvoert. Die worden d.m.v. webcams tezelfdertijd live vertoond in de spiegeltent op de campus.

take down
the paywall
steun ons nu!