Lokaal, Genk, Genk -

Betoging tegen hoofddoekenverbod HEMA

dinsdag 15 maart 2011 19:00
Spread the love

Vrij mogen kiezen voor een eigen klederdracht, werk, …

Dit moet kunnen in een samenleving waar respect en ‘wederzijdse’ tolerantie aanwezig zijn.

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!