Burgerjournalistiek, powered by DeWereldMorgen.be

De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Dirk Holvoet

Schrijft over:
Als het volk in opstand komt zoals bij stakingen of acties enz ...

Bio

Echt beginnen fotograferen in El Salvador. Het volksverzet heeft mij getekend voor de rest van mijn leven.  Ik ben Dirk Holvoet. Heb vier jaar gewerkt ( 1990-1994) in El Salvador als fotograaf tijdens de burgeroorlog. In een communicatie project van FASTRAS een volksorganisatie. Tussendoor ben ik naar Chiapas, Mexico geweest om foto's te gaan maken van de Zapatisten FZLN. En nadien nog andere landen in Centraal-America. In 1995 een solidariteitsmissie naar ex Joegoslavië. In 1996 bootreis (4maand) met Russisch vrachtschip naar Midden-America . 1998, Een zeiltocht ( met twee man) over de Atlantische Oceaan, van Sint-Martin ( Caraïben) naar Portugal. Enkele keren naar Cuba als reisbegeleider. In 2003 naar Irak met solidariteitsmissie ' Vredesloop' georganiseerd door 'Fire Gym'. En ben nu vooral bezig met de problematiek in Genk in het kader van de gemeentewerking olv Harrie De Witte. ( Gemeenteraadslid PVDA).

Werkgebied

Fotografie en artikels.

Antwerpen : Soldaten in de straten ...   

PVDA nieuwjaarsreceptie Limburg. Met federaal parlementslid Raoul Hedebouw, verkozenen van de PVDA in Limburg, uitreiking Rode Ambiorix met als winnaars de     ' Witte Woede ' , muzikale intermezzo's van BAM een drankje en duizend hapjes en verder een gezellige avond ... 

Mani Fiesta. Feest van de Solidariteit. Georganiseerd door Solidair en Geneeskunde Voor Het Volk. Met 19000 mensen waren ze daar, een groot succes ! 

Antwerpen, op zaterdag 27/8 verzamelde een honderdtal betogers tegen boerkini-verbod. Een groepje van het VB scandeerde " geen jihad in onze straat ". 

PVDA Limburg nieuwjaarsreceptie. Een lekker hapje, drankje, live muziek en inspirerende toespraken. Raoul Hedebouw gaf dit jaar de Rode Ambiorix aan de organisatie 'Gastvrij Houthalen'.   

Actie aan het kruispunt v Essers, Genk.  

Load More