Fotoverslag, Economie, Politiek, België, Lokaal -

Een waardig pensioen voor iedereen

Een waardig pensioen voor iedereen. Deze regering weigert die te maken. 5.000 boze mensen lieten vandaag in Hasselt hun stem horen ... om dat waardig pensioen af te dwingen. De strijd voor onze pensioenen gaat voort. Een fotoreportage.

dinsdag 2 oktober 2018 13:10
Spread the love

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!