Stampmedia, Wilrijk, Antwerpen, Strips, Wilrijkse stripdagen -

23ste Wilrijkse Stripdagen tekent voor jong en oud

23ste Wilrijkse Stripdagen tekent voor jong en oud
dinsdag 15 maart 2011 09:15

Het Vlaamse Stripcentrum organiseerde op 12 en 13 maart de 23ste editie van de Wilrijkse Stripdagen. Naast de klassieke Vlaamse strips was er zoals altijd een ruim aanbod van alternatieve comics en graphic novels. Op de 150 m2 stands vond je zowel handelaars als kleine uitgevers die oudere strips weer in roulatie brengen.

Buiten de nieuwsgierige bezoekers trekt de beurs steevast een trouw publiek aan verzamelaars. Met de kaft in de hand speurden zij naar dat missende nummer om hun collectie te vervolledigen. In de namiddag kon iedereen aanschuiven bij een twintigtal tekenaars voor een gesigneerd album.

© 2011 – StampMedia – Yves Torbeyns en Ellen de Bièvre

take down
the paywall
steun ons nu!