Deze generatie van jongeren lijkt wakker geschoten en dat wordt algemeen warm onthaald. Er is een aflossing van de wacht nodig en de jongeren melden zich aan.

Nieuws, Politiek, Betoging, België, Brussel, Shame, No government, great country -

Schande: na 225 dagen nog steeds geen regering

dinsdag 25 januari 2011 11:55
Spread the love

BRUSSEL – Vijf jongeren lanceerden via Facebook een politiek ‘neutrale’ oproep. De regeringsonderhandelingen hebben al veel te lang geduurd. Het is tijd om te landen. Het lijkt een eeuwigheid geleden dat jongeren hun stem lieten horen. De oproep valt duidelijk in goede aarde, want volgens de politie nemen 34.000 en volgens de organisatoren 45.000 mensen deel aan de betoging van zondag 23 januari in Brussel.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!