Antwerpen zong massaal ondanks de regen
Verslag, Lokaal, Antwerpen -

Antwerpen zong massaal ondanks de regen

maandag 16 augustus 2010 20:47
Spread the love

Ze waren met 20.000 gekomen op deze 13de editie. En ze hielden dapper stand in de stromende regen. “I’m singing in the rain” stond nochtans niet op de songlist ! Maar regen of niet, zondag 15 augustus om 18 uur startte  “Antwerpen Zingt” en het werd weer een voltreffer! Het is nu een in alle steden en gemeenten een snel groeiend evenement dat volledig a-politiek van opzet is, volledig gratis is, en ambiance en betrokkenheid garandeert. Het mikt op een breed publiek en is enkel gericht op spontaan volksvermaak. Na het succes van enkele “Antwerpen Zingt” avonden kwam er immers ook belangstelling uit andere steden en gemeenten en werd het concept “Vlaanderen Zingt” opgezet en geëxporteerd naar een 40 tal  andere plaatsen. Enkele sfeerbeelden.
 

take down
the paywall
steun ons nu!