Wake bij de Lange Wapper. De actievoerders vrezen dat hij anders zal verrijzen.

De politici hebben het handig gespeeld. Zelfs in de pers lazen we over het beste compromis. Iedereen zou winnen. Peeters houdt zijn regering samen en wordt bejubeld. De Wever krijgt - wat hij noemt - het ‘natuurlijk tracé’.  Janssens, die wint alleen wat tijd. De Antwerpenaar die tegen het BAM-tracé heeft gestemd, krijgt dat tracé door de strot geramd.

Verslag, Nieuws, België, Antwerpen, Lokaal, Ademloos, Burgerparticipatie, Antwerpen, StRaten-generaal -

De Lange Wapper mag niet herrijzen

zaterdag 17 april 2010 12:15
Spread the love

 De politiek heeft het goed gespeeld. Een meesterlijk compromis. Iedereen wint. Als je de voorstellen grondig bekijkt, dan merk je dat Kris Peeters (CD&V) en Bart De Wever (N-VA) hun buit binnenhalen en dat burgemeester Janssens (SP.A) zich heeft laten doen. De actievoerders hebben het door, de meeste mensen nog niet. Reden om opnieuw actie te voeren aan de Lange Wapper.

take down
the paywall
steun ons nu!