Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Ja, ik wil steunen

Sluit dit venster

about
Toon menu
VIDEO

Confronterende getuigenis van Chafik H. daags voor hij zich in brand stak

Chafik H., een kapper uit Kortrijk stak zichzelf vorige week in brand. Hij voelt zich als Belgisch-Marokkaanse ondernemer geviseerd door de inspectiediensten. Chafik H. is buiten levensgevaar. Vlak voor zijn wanhoopsdaad nam hij deze video op. (Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht op het crisis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be)
dinsdag 25 april 2017

Tweemaal werden er bij de kapperszaak van Chafik H. onregelmatigheden vastgesteld. “De eerste keer maakte hij een fout door de regelgeving niet goed te kennen”, zegt zijn vertrouwenspersoon J. Qnioun. “Nu ging het om een vennoot die aanwezig was, maar die door de sociale inspectie gezien werd als een illegale tewerkstelling. Na al die jaren voelt hij zich nog altijd niet aanvaard.”  

 

Deze nieuwssite is niet-commercieel, onafhankelijk en 100% gratis dankzij uw steun. We rekenen op uw fair share. Maandelijks, Jaarlijks, Eenmalig. Giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.