Confronterende getuigenis van Chafik H. daags voor hij zich in brand stak
Video, Nieuws, Samenleving, België -

Confronterende getuigenis van Chafik H. daags voor hij zich in brand stak

Chafik H., een kapper uit Kortrijk stak zichzelf vorige week in brand. Hij voelt zich als Belgisch-Marokkaanse ondernemer geviseerd door de inspectiediensten. Chafik H. is buiten levensgevaar. Vlak voor zijn wanhoopsdaad nam hij deze video op. (Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht op het crisis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be)

dinsdag 25 april 2017 15:27
Spread the love

Tweemaal werden er bij de kapperszaak van Chafik H. onregelmatigheden vastgesteld. “De eerste keer maakte hij een fout door de regelgeving niet goed te kennen”, zegt zijn vertrouwenspersoon J. Qnioun. “Nu ging het om een vennoot die aanwezig was, maar die door de sociale inspectie gezien werd als een illegale tewerkstelling. Na al die jaren voelt hij zich nog altijd niet aanvaard.”  

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!