De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Verder kijken dan het confederalisme; België 2.0!
België, Gent, Bart de wever, Animo, Jong VLD, N-VA, Separatisme, Staatshervorming, Confederalisme, Federalisme, Jong Groen, B Plus, Unitarisme, Jeunes CdH, Jeunes MR, MJS, COMAC, Jeunes Ecolo, Jong N-VA -

Verder kijken dan het confederalisme; België 2.0!

zaterdag 20 oktober 2012 11:07
Spread the love

Meteen na zijn winst in de gemeenteraadsverkiezingen pleitte Bart De Wever voor het openen van de debatten over de toekomst van ons land. Confederalisme was het buzzwoord van de week. Maar hoe zit het nu echt met de toekomst van België en wat denkt de toekomst van België daar zelf over?

B Plus durft alvast het debat aangaan en verzamelde hiervoor de voorzitters van alle jongeren-afdelingen van de democratische partijen die ons land telt. Franstaligen en Nederlandstaligen vinden elkaar op 24 oktober in Gent en gaan er het debat aan over de toekomst van ons land! In het licht van de huidige stand van zaken beloofd het een ongetwijfeld interessant debat te worden! Maak dat je erbij bent!

Praktisch:

Wanneer? 24 oktober 2012 om 20 UUR.
Waar? Universiteit Gent – Faculteit Letteren en Wijsbegeerte – Auditorium C – Blandijnberg 2 – 9000 Gent.
Met: David Cordonnier (MJS), Aurélie Decoene (COMAC), Bart Dhondt (Jong GROEN), Jean-Yves Kitantou (Jeunes CdH), Guillaume Le Majeur (Jeunes Ecolo), Maite Morren (ANIMO-Jong Links), Lora Nivesse (Jeunes MR), Frederick Vandeput (Jong VLD), Kim van Cauteren (Jong N-VA) & Christophe Vermeulen (JONG CD&V)

Moderator: Prof. Dr. Dave Sinardet (UA/VUB/St. Louis Brussel)

Meer info: bplus.be

take down
the paywall
steun ons nu!