De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Sven Van Hamme solliciteert met ‘Smoelenboek For Laif’

Sven Van Hamme solliciteert met ‘Smoelenboek For Laif’

donderdag 12 mei 2011 11:53
Spread the love

Almaar meer worden vacatures via social media verspreid. “Bijgevolg stellen kandidaten zich ook online voor”, zegt Sven Van Hamme. “Voor de functie van social media manager in Antwerpen is dit bijna evident.” Daarom pakt Van Hamme uit met ‘Smoelenboek For Laif‘ en ‘Tweet For Laif‘. Ter meerdere eer en glorie van Antwerpen. Maar vooral van zichzelf. “Ik hoop zoveel mogelijk fans en volgers te krijgen.”

Zot van A

Hij woont nog maar een jaar in Antwerpen, maar Sven Van Hamme is al volledig ‘zot van A’. Dat is ook wat hij duidelijk wil maken met zijn actie. “En natuurlijk wil ik laten zien dat ik met de social media kan werken”, zegt hij vol zelfvertrouwen. “Ik ben webmaster van opleiding, maar leg me ook al heel lang toe op de social media. Voor Natuur en Bos heb ik een heel sociaalnetwerksysteem opgebouwd.”

Antwerpse community

Of hij met zijn stunt zal scoren, weet Van Hamme niet. “Ik hoop natuurlijk dat ze bij de stad mijn actie opmerken en dat het een goede invloed zal hebben. Maar ik weet het eerlijk gezegd niet.” Mocht hij de social media manager van de stad worden, heeft hij alvast een groots plan. “Ik zou de stad promoten en van Antwerpen één grote online community maken”, klinkt Van Hamme enthousiast.

© 2011 – StampMedia/Lessius – Robbe van Lier

take down
the paywall
steun ons nu!