De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Inleefreis Palestina/Israël: zomer 2013

Inleefreis Palestina/Israël: zomer 2013

woensdag 29 mei 2013 11:15
Spread the love

Kom het zelf zien : op inleefreis naar Israël en Palestina : een unieke kans Alle zintuigen worden geprikkeld in dit land van melk en honing.

Geniet van de Oosterse cultuur, gastvrijheid en natuur. Ervaar zelf hoe het is om in een land vol conflict je dagelijkse bezigheden te doen. Bezoek Hebron waar het hele centrum is afgesloten ter protectie van een groep Israëlische kolonisten in het centrum van de stad. Maar ook Bethlehem, Ramallah, Nablus, Jeruzalem, Jenin, Tel Aviv, een kolonie, Palestijnse boeren, diverse organisaties, Israeli Comittee against house demolitions, Stop the Wall campaign, Israëlische vredesorganisaties, ex-soldaten die zich uitspreken, orthodoxe zionistische kolonisten, de apartheidsmuur, vluchtelingenkampen, leden van politieke organisaties, …

In 2013 organiseren we een groepsreis in de zomer. De prijs blijft dezelfde als in 2012, nl. 1150 euro, voor vlucht, logies, transport en gids ter plaatse, ontbijt en avondmaal. Je hoeft dus enkel een klein extra budget te voorzien voor lunch en persoonlijke uitgaven zoals souvenirs. Elke reis wordt voorafgegaan door 3 voorbereidende vergaderingen en achteraf is er een evaluatie. (de reis duurt 11 dagen)

Snel reageren is de boodschap!

info@palestinasolidariteit.be of 02/501 67 49 (enkel op maandag en woensdag tussen 9u30 en 17u30)

Meer info: http://www.palestinasolidariteit.be/acties/inleefreizen.html

take down
the paywall
steun ons nu!