De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

‘Cuba. Revolutie met een groen hart’
Antwerpen, Klimaat, Cuba, Debat -

‘Cuba. Revolutie met een groen hart’

zondag 20 maart 2011 21:32
Spread the love

In 2006 erkende het WWF Cuba als enigste land dat een kleine ecologische voetafdruk combineert met een hoge sociale ontwikkeling. Als je wakker ligt van de problematiek van de opwarming van onze planeet en van duurzame ontwikkeling, dan is het zeker interessant om het Cubaans experiment onder de loep te nemen

Daarom organiseert Initiatief Cuba Socialista een debatavond met Katrien Demuynck, co-auteur van ‘Cuba. Revolutie met een groen hart’, Greet Tijskens van Velt en Wiebe Eekman van Klimaat en Sociale Rechtvaardigheid. Luk Scheers, stafmedewerker van Vormingplus Antwerpen, modereert het panel.

Na het debat kan je nog bijpraten bij een frisse mojito en een vleugje Cubaanse muziek.

Er worden fair-trade paaseitjes aangeboden, aan 4 euro per zakje ten voordele van de Cubaanse vakbond van Gezondheidswerkers.

Het boekje ‘Cuba. Revolutie met een groen hart’ zal ter plaatse te koop zijn aan de promo-prijs van 3 euro (nl 5 euro)

Waar: Groene Watermankelder, Wolstraat 7, 2000 Antwerpen
Wanneer: donderdag 31 maart, 19u30 deuren open – 20u start debat
Inkom: vrijwillige bijdrage

Bron

Org.: ICS-Antwerpen   

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!