Beeld: Screenshot speech Fidel Castro in 1979 tijdens VN Algemene Vergadering.
Video -

Fidel Castro in 1979: “Basis voor vrede begint met totale terugtrekking van Israël”

"De basis voor een rechtvaardige vrede in de regio begint met de totale en onvoorwaardelijke terugtrekking van Israël uit alle bezette Arabische gebieden en impliceert voor het Palestijnse volk de teruggave van al hun bezette gebieden en het herstel van hun onvervreemdbare nationale rechten, waaronder het recht op terugkeer naar hun thuisland, zelfbeschikking en de oprichting van een onafhankelijk staat in Palestina overeenkomstig resolutie 3236 van de Algemene Vergadering", zei Fidel Castro al in 1979 tijdens de VN Algemene Vergadering. Luister hier zijn hele speech. 

maandag 23 oktober 2023 11:13
Spread the love

 

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!